تبادل تجارب آموزشی دانشگاه های کلان منطقه 9 با حضور معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

جلسه ﻣﻌﺎوﻧﯿﻦ آﻣﻮزﺷﯽ ﮐﻼن ﻣﻨﻄﻘﻪ 9 آﻣﺎﯾﺸﯽ با هدف تبادل تجارب آموزشی دانشگاه های این کلان منطقه و با حضور معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آقای دکتر ابوالفضل باقری فرد مورخ 1400/12/18 در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار گردید.

سفر معاون آموزشی وزیر بهداشت به بیرجند با ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه آغاز شد و بعد از نشست مذکور نیز در جلسه هم اندیشی معاونین آموزشی کلان منطقه ۹ آمایشی شرکت نمودند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه مهمترین رکن دانشگاه آموزش است عنوان کرد: اگر آموزش از دانشگاه جدا شود، تبدیل به موسسه و سازمان می شود و اگر آموزش نتواند پاسخگوی نیازهای جامعه باشد، با چالش روبرو خواهیم بود.

مقرر گردید در جهت تحقق اهداف بسته های تحول و نوآوری آموزش با اجرای صحیح و دقیق سیاست های ابلاغی جدید وزارتخانه در سال 1401 اقدامات آتی دبیرخانه ستاد تحول در آموزش به جد پیگیری و اجرا گردد.