معرفی اعضا دبیرخانه

دکتر عبدالرضا نوروزی

سمت: دبیر کارگروه توسعه و تعالی علوم تغذیه

دكتر عبدالرضا نوروزي، متخصص تغذيه و فلوشيپ بيماريهاي متابوليك، که در حال حاضر، رییس انجمن تغذیه انترال و پرانترال آسیا (PENSA)، دانشیار تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشیار تغذیه بالینی مامور به خدمت در دانشگاه علوم پزشکی تهران، سردبیر مجله علمی پژوهشی بین المللی Fasting& Health  هستند، با آغاز برنامه طرح تحول آموزش و آمایش سرزمینی و واسپاری ماموریت ویژه توسعه و تعالی علوم تغذیه به کلان منطقه 9 آمایشی به عنوان دبیر این کارگروه کشوری انتخاب شدند.

دکتر نوروزی پس از کسب مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در کشور انگلیس به ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد تغذیه پزشکی، دکتراي تخصصی تغذیه، کارشناسی ارشد آموزش عالی (Higher Education) در دانشگاه کینگز کالج لندن، پرداختند. ایشان، همچنین، دوره تخصص داخلی، را در بیمارستان دانشگاهی لستر و بیمارستان دانشگاهی نورویچ و دوره فلوشیب بیماریهاي متابولیک را بیمارستان دانشگاهی لستر گذراندند.

دانلود رزومه(CV)

سارا سعیدی

سمت: کارشناس مسؤول کارگروه

(کارشناس ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه تربیت معلم تهران)